Τι λένε τα άστρα γι' αυτή την εβδομάδα 8/8-15/8

Κάθε εβδομάδα οι ζωδιακές προβλέψεις απο το ΓΑΤΟΝΙ και την Ειρήνη Παπουτσάκη.

 

 


Κριός

Αυτές τις μέρες, θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε ξέγνοιαστα. Στη συνέχεια, θα κάνετε αρκετή προσπάθεια, έτσι ώστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και της καθημερινότητας. Έπειτα, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα περάσετε ήρεμα και οι δεσμευμένοι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπό σας.

Ταύρος

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα βάλετε σε μια τάξη όλες αυτές τις υποχρεώσεις, που εκκρεμούν, για να πάρετε μια ανάσα, κυρίως στον άξονα της καριέρας. Έπειτα, όσο για την ερωτική σας ζωή, θα  και θα αναδείξετε το ερωτικό σας ταπεραμέντο, τόσο δεσμευμένοι, όσο και αδέσμευτοι.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, καλό θα είναι, κάνετε υπομονή και να μην απογοητευτείτε από τις δυσκολίες, που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς. Στη συνέχεια, ενδέχεται να δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε αρμονικά με τα κοντινά σας πρόσωπα. Τέλος, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε νέους θαυμαστές και οι δεσμευμένοι άθελά σας θα γίνετε κτητικοί μέσα στη σχέση.

Καρκίνος

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα ζοριστείτε, έτσι ώστε, να βρείτε χρόνο για να τα προλάβετε όλα. Στη συνέχεια, καλό θα είναι να μην απογοητευτείτε από τα εμπόδια, που θα συναντήσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Έπειτα, όσο για τον αισθηματικό τομέα, από τη μια πλευρά, οι δεσμευμένοι θα ξεχάσετε τις διαφορές που είχατε με το ταίρι σας. Ενώ, από την άλλη, οι αδέσμευτοι θα γίνετε ανοιχτοί σε νέα πρόσωπα που θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν

Λέων

Την τρέχουσα εβδομάδα, δεν θα είναι κι τόσο απλό για εσάς, να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Στη συνέχεια, θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετές προκλήσεις στην δουλειά, που θα σας ωριμάσουν. Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για να φλερτάρετε!

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα βγείτε κάπως από το καβούκι σας και θα έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας. Ακόμη, θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο, για να διευθετήσετε κρίσιμες επαγγελματικές υποθέσεις. Τέλος, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα δείτε να σταθεροποιείται η κατάσταση μέσα στη σχέση και οι  αδέσμευτοι θα επενδύσετε συναισθηματικά σε ένα νέο πρόσωπο.

Ζυγός

Αυτές τις μέρες, θα πάρετε τα πάνω σας, όσον αφορά την εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Έπειτα, θα βρείτε χρόνο, για να βάλετε σε μια τάξη όλα αυτά που σας απασχολούν, προκειμένου, να βελτιωθεί η ροή της καθημερινότητάς σας. Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις θεμιτές ισορροπίες με το ταίρι σας και οι αδέσμευτοι, θα αποκτήσετε νέους θαυμαστές.

Σκορπιός

Την τρέχουσα εβδομάδα, σκόπιμο κρίνεται να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, από τις δυσκολίες, που θα προκύψουν στην δουλειά. Στη συνέχεια,  θέλοντας και μη θα κλειστείτε περισσότερο στον εαυτό σας, για να σκεφτείτε σοβαρά κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Έπειτα, στον ερωτικό τομέα, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, έτσι ώστε, να ανανεωθείτε.

Τοξότης

Αυτές τις μέρες, καλό θα είναι, να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, για να μην χειροτερέψει η κατάσταση, στα οικονομικά σας. Ακόμη, όσο καλά και αν φαίνονται τα πράγματα στη δουλειά, εσείς οφείλετε να κρατάτε μικρό καλάθι και να μην ονειροβατείτε. Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι δεν θα δείτε κάτι να αλλάζει και οι δεσμευμένοι θα ρίξετε τους τόνους, μέσα στη σχέση.

Αιγόκερως

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις θεμιτές ισορροπίες στον άξονα των οικονομικών, εξαιτίας των αυξημένων σας υποχρεώσεων. Στη  συνέχεια, ενδέχεται να πιεστείτε στην δουλειά, επειδή θα συνεργαστείτε με κάποια άτομα, που δεν τα συμπαθείτε. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, από τη μια πλευρά, οι δεσμευμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις μέσα στη σχέση, για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Ενώ, από την άλλη, οι αδέσμευτοι θα χαλαρώσετε και θα δείτε με αισιοδοξία το μέλλον.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, οφείλετε να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας, για να μην πληγώσετε τους φίλους σας. Παράλληλα με αυτό, θα βάλετε τα δυνατά σας στην δουλειά, για να ξεχωρίσετε από τους συναδέλφους σας και για να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες. Έπειτα, στον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι δεν θα δείτε να αλλάζει κάτι και οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας.


Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον, για να προστατέψετε τα συμφέροντά σας, λόγω της παρούσας οικονομικής ρευστότητας. Ακόμη, θα αφιερώσετε αρκετό από τον ελεύθερό σας χρόνο, για τις ανάγκες της δουλειάς, προκειμένου να ανακάμψετε στο εγγύς μέλλον. Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, με το να έχετε τονισμένο σεξαπίλ, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι, θα δείτε να αλλάζουν προς το καλύτερο τα πράγματα.

Βρες τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια, συγκρίνοντας ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 1000 online πρακτορεία.
back to top