Τι λένε τα άστρα γι' αυτή την εβδομάδα 5/9-12/9

Κάθε εβδομάδα οι ζωδιακές προβλέψεις απο το ΓΑΤΟΝΙ και την Ειρήνη Παπουτσάκη.

 

 

 
 

Κριός

Την τρέχουσα εβδομάδα, δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη του, αλλά θα αδράξετε τις ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν, στη δουλειά. Ακόμη, θα ρίξετε τους τόνους, στην όλη σας επικοινωνία με κάποια άτομα, για να μην διαταραχθούν κάποιες σχέσεις . Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι, θα φλερτάρετε και οι δεσμευμένοι, θα περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας.

 

Ταύρος

Αυτές τις μέρες, θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη τις οικονομικές σας οφειλές, για να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον.Στη συνέχεια, θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο, για να διευθετήσετε κρίσιμες επαγγελματικές υποθέσεις. Έπειτα, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι, ενδέχεται να μπείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και οι δεσμευμένοι, θα δείτε να κυλούν όλα αρμονικά μέσα στη σχέση.

 

Δίδυμος              

Αυτή την εβδομάδα, θα ρίξετε τους τόνους στον άξονα της επικοινωνίας, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά σας. Στη συνέχεια, θα δουλέψετε σκληρά και θα γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας. Έπειτα, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα έχετε τονισμένο σεξαπίλ και οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας.

 

Καρκίνος

Με ανεβασμένη διάθεση, σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα, μιας και οι προσπάθειες που καταβάλετε πιάνουν τόπο.Ακόμη, θα δείτε να σταθεροποιούνται κάπως τα πράγματα στη δουλειά. Τέλος, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι, ενδέχεται να αναστατωθείτε από τις διάφορες εξελίξεις και οι δεσμευμένοι, θα προσπαθήσετε να ακούτε περισσότερο το σύντροφό σας.

 

Λέων

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα καταλάβετε ποιοι πραγματικά σας νοιάζονται και ποιοι σας εκμεταλλεύονται.Παράλληλα με αυτό, θα παλέψετε σκληρά για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μιας και έχετε αρκετούς ανταγωνιστές.  Ακόμη, όσο για τον αισθηματικό τομέα, θα επωφεληθείτε από τις συγκυρίες, με το να διαθέτετε τονισμένο σεξαπίλ, τόσο δεσμευμένοι, όσο και αδέσμευτοι.

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, καθώς θα συναντήσετε πολλά εμπόδια. Στη συνέχεια, καλό θα είναι να περιορίσετε τα έξοδα, για να μην έρθετε αργότερα αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις. Έπειτα, όσο για το ερωτικό κομμάτι, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι, δεν θα είστε ικανοποιημένοι, από την κατάσταση που επικρατεί.  

 

Ζυγός

Αυτέςτις μέρες, θα περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας φίλους, ξεφεύγοντας από την πίεση της καθημερινότητας.Στη συνέχεια, όσο για τον άξονα της καριέρας, θα προστατέψετε όσο μπορείτε τα κεκτημένα σας, γιατί αρκετοί ανταγωνιστές καραδοκούν. Τέλος, στον ερωτικό τομέα, καλό θα είναι να δεχτείτε την κατάσταση όπως έχει, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοικαι να ρίξετε κάπως τις απαιτήσεις .

 

 

Σκορπιός

Την τρέχουσα εβδομάδα, σκόπιμο κρίνεται, να φανείτε συνεπείς απέναντι στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να μην τα θέλετε όλα δικά σας. Στη συνέχεια, οφείλετε να μετριάσετε το άγχος σας και την ανυπομονησία σας, για να μην επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας.Έπειτα, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα δείτε πιο χαλαρά τα πράγματα και οιδεσμευμένοι, θα κάνετε αρκετές υποχωρήσεις μέσα στη σχέση. 

 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, θα τονισθούν οι ανασφάλειές σας, εξαιτίας της ρευστότητας που  επικρατεί στη δουλειά.Ωστόσο, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, για να ξεχωρίσετε.Ακόμη, θα κάνετε νέα επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον, αψηφώντας τα ρίσκα και τα εμπόδια που θα συναντήσετε.Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, με το να διαθέτετε τονισμένο σεξαπίλ, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι, θα επωφεληθείτε αρκετά.

 

 

Αιγόκερως

Την τρέχουσα εβδομάδα, με το να μην είναι τίποτα ξεκάθαρο στον άξονα της καριέρας, θα δυσκολευτείτε να αποδώσετε. Στη συνέχεια, στον ελεύθερό σας χρόνο θα έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας, για να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Έπειτα, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα μέσα στη σχέση.

 

Υδροχόος

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πάνω σε ζητήματα, που συνεχώς αναβάλατε. Ακόμη, θα μεθοδεύσετε κατάλληλα τις κινήσεις σας, για να ανταποκριθείτε καλύτερα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, θα ευνοηθείτε από τις καταστάσεις, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι, καθώς θα έχετε τονισμένο σεξαπίλ.

 

Ιχθύες

Αυτές τις μέρες, θα ξεμπερδέψετε μια και καλή με ορισμένες επαγγελματικές εκκρεμότητες, για να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση.Στη συνέχεια, θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με ορισμένους φίλους, που σας έχουν λείψει. Τέλος, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και συγχρόνως θα φλερτάρετε. Ενώ, οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

 

Βρες τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια, συγκρίνοντας ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 1000 online πρακτορεία.
back to top