Τι λένε τα άστρα γι' αυτή την εβδομάδα 29/8-5/09

Κάθε εβδομάδα οι ζωδιακές προβλέψεις απο το ΓΑΤΟΝΙ και την Ειρήνη Παπουτσάκη.

 

 

Κριός

Αυτές τις μέρες, θα προκύψουν εντάσεις, καθώς θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε αρμονικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.Ακόμη, καλό θα είναι να μην επηρεαστείτε ψυχολογικά, από τα εμπόδια που θα συναντήσετε, κατά την διευθέτηση κάποιων επαγγελματικών σας υποθέσεων.Τέλος, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα δείτε πιο χαλαρά την κατάσταση και οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά, με τον άνθρωπό σας.

 

Ταύρος

Αυτές τις μέρες, θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε την κατάσταση στην δουλειά, μέσα από τις επιλογές και τα σχέδιά σας. Παράλληλα με αυτό,θα έρθετε πιο κοντά με κάποια πρόσωπα και θα περάσετε όμορφα.Στη συνέχεια, σκόπιμο κρίνεται να αποφύγετε τα περιττές αγορές, για να ανταποκριθείτε καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.Έπειτα, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα κλειστείτε περισσότερο στον εαυτό σας και οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε.

Δίδυμος

Την τρέχουσα εβδομάδα, σκόπιμο κρίνεται να αποφύγετε να ρισκάρετε, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής υφής.Έπειτα, καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στην όλη σας επικοινωνία, με τους κοντινούς σας συνεργάτες, για να αποφευχθούν οι εντάσεις. Τέλος, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα με το ταίρι σας.

 

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, ενδέχεται να πιεστείτε, ούτως ώστε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.Στη συνέχεια, λόγω της ρευστότητας που επικρατεί στον επαγγελματικό τομέα, θα βγουν προς τα έξω ανασφάλειες και συναισθηματισμοί. Ακόμη, όσο για τον αισθηματικό τομέα, από τη μια πλευρά, οι δεσμευμένοι θα δείτε να βελτιώνεται η κατάσταση, μέσα στη σχέση. Ενώ, από την άλλη, οι αδέσμευτοι δεν θα δείτε κάτι να αλλάζει.

 

Λέων

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας, για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Ακόμη, θα μεθοδεύσετε κατάλληλα τις κινήσεις σας στην δουλειά, για να επιτευχθούν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις.Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα προσεγγίσετε νέα πρόσωπα και οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα απομακρυνθείτε για λίγο από κάποια άτομα, για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.Στη συνέχεια, θα αναγκαστείτε από τις συγκυρίες να πειθαρχήσετε σε ένα πρόγραμμα, για να ανταποκριθείτε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Έπειτα, όσο για τον αισθηματικό τομέα, από τη μια πλευρά, οι δεσμευμένοι θα ρίξετε τους τόνους, μέσα στη σχέση. Ενώ, από την άλλη, οι αδέσμευτοι θα είστε σε διαρκή ένταση .

 

Ζυγός

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα προβληματιστείτε από τη στάση κάποιων ατόμων, που νομίζατε, ότι τα γνωρίζατε πολύ καλά.Στη συνέχεια, με το να μην αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες στην δουλειά, δεν θα αγχωθείτε πολύ.Ωστόσο, οφείλετε να μην  είστε απόλυτοι στις απόψεις σας, για να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις.Ακόμη, όσο για την ερωτική σας ζωή, από τη μια πλευρά, οι αδέσμευτοι θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, για να χαλαρώσετε. Ενώ, από την άλλη πλευρά, οι δεσμευμένοι θα συνειδητοποιήσετε που ακριβώς χωλαίνει η σχέση σας.

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, θα ικανοποιηθείτε από την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων και έτσι θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Ωστόσο, ενδέχεται να πιεστείτε ψυχολογικά, από κάποιες καταστάσεις, αδυνατώντας να βρείτε τις θεμιτές ισορροπίες. Έπειτα, όσο για τον αισθηματικό τομέα, με το να έχετε τονισμένο σεξαπίλ, τόσο δεσμευμένοι, όσο και αδέσμευτοι, θα ανανεωθείτε κάπως.

 

Τοξότης

Αυτές τις μέρες, οφείλετε να αγωνιστείτε, αψηφώντας τα εμπόδια που θα συναντήσετε κατά την επίτευξη των διαφόρων στόχων σας.Στη συνέχεια, θα κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση, μιας και έχει βελτιωθεί η κατάσταση, στον άξονα των οικονομικών.  Έπειτα, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπό σας.

 

 

Αιγόκερως

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα σκεφτείτε σοβαρά αρκετά ζητήματα, που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα, για να προστατέψετε τα κεκτημένα σας.Στη συνέχεια, θα προσπαθήσετε να ξεκινήσετε να αποταμιεύετε χρήματα, όσο δύσκολο κι αν είναι.  Τέλος, όσο για τον αισθηματικό τομέα,  τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι οφείλετε να αναδείξετε το ερωτικό σας προφίλ, για να ανανεωθείτε!

 

 

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες, καλό θα είναι να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, για να μην βρεθείτε αργότερα αντιμέτωποι, με δυσάρεστες εκπλήξεις. Στη συνέχεια, καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε τώρα επαγγελματικά ανοίγματα, χωρίς να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους. Ακόμη, ενδέχεται να απομακρυνθείτε από κάποιους φίλους, εξαιτίας της ανώριμης συμπεριφοράς τους. Τέλος, όσο για το ερωτικό κομμάτι, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι, αξίζει να μην τα βλέπετε όλα μαύρα, για να περάσετε καλύτερα.  

 

Ιχθύες

Αυτές τις μέρες, καλό θα είναι να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη και να περιορίσετε την τάση σας, για σπατάλες. Έπειτα, όποιες και να είναι οι δυσκολίες στην δουλειά, μόνο αν πιστέψετε στον εαυτό σας και αγωνιστείτε με ζήλο, θα τα καταφέρετε!  Τέλος, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα έρθετε πιο κοντά με νέα πρόσωπα και οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του συντρόφου σας.

 

 

Βρες τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια, συγκρίνοντας ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 1000 online πρακτορεία.
back to top