Τι λένε τα άστρα γι' αυτή την εβδομάδα 22/8-29/08

Κάθε εβδομάδα οι ζωδιακές προβλέψεις απο το ΓΑΤΟΝΙ και την Ειρήνη Παπουτσάκη.

 

 

 

Κριός

 

Αυτές τις μέρες, στον άξονα της καριέρας θα βάλετε τα δυνατά σας, για να διαπρέψετε. Ακόμη, θα προσπαθήσετε να βάλετε στην άκρη τις ανασφάλειες και τους συναισθηματισμούς, για να μην αποπροσανατολιστείτε. Τέλος, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι ενδέχεται να επενδύσετε συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο και οι δεσμευμένοι θα κλειστείτε περισσότερο στον εαυτό σας.  

 

Ταύρος

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετές ανακατατάξεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας ζητήματα.Όλο αυτό, μπορεί να σας αγχώσει αρκετά, ωστόσο θα βάλετε σε μια τάξη την ροή της καθημερινότητάς σας. Έπειτα, όσο για την ερωτική σας ζωή, από τη μια πλευρά, οι δεσμευμένοι θα εκνευριστείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, γιατί δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ενώ, οι αδέσμευτοι χάρη στο τονισμένο σας σεξαπίλ, θα προσελκύσετε αρκετό κόσμο.

 

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, με το να αυξηθούν οι καθημερινές σας υποχρεώσεις, θα περιοριστεί ο ελεύθερός σας χρόνος. Ακόμη, θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις θεμιτές ισορροπίες, ανάμεσα σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Τέλος, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι ενδέχεται να μπείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα μέσα στη σχέση. 

 

Καρκίνος

Αυτές τις μέρες, θα αγχωθείτε,  στην προσπάθειά σας να γίνουν εφικτές οι επιδιώξεις σας, στη δουλειά. Παράλληλα με αυτό, καλό θα είναι να περιορίσετε τις αγορές, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.  Έπειτα, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και οι δεσμευμένοι θα ρίξετε τους τόνους, μέσα στη σχέση, για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα.

 

Λέων

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα προσπαθήσετε να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του, αλλά να παλέψετε, για τα επαγγελματικά σας σχέδια και όχι μόνο! Στη συνέχεια, για να εξελιχθούν τα πράγματα με τον ρυθμό που θέλετε, αναγκαστικά θα ρίξετε τους τόνους στον άξονα της επικοινωνίας, για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.  Ακόμη, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω σας τις μαύρες σκέψεις, ενώ, οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας.

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας, καθώς οι αλλαγές που θα γίνουν δεν θα είναι ευχάριστες. Ακόμη, σκόπιμο κρίνεται να μην είστε απόλυτοι στις θέσεις σας, για να αποφευχθούν οι διαφωνίες, με τα άτομα που σας περιστοιχίζουν. Τέλος, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα έχετε ερωτική διάθεση και οι δεσμευμένοι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπό σας.

 

Ζυγός

Αυτές τις μέρες, θα δυσκολευτείτε αρκετά, μέχρι να δείτε να σταθεροποιούνται κάποιες καταστάσεις, στην δουλειά. Ακόμη, εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, θα απομακρυνθείτε από τους φίλους σας. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα διασκεδάσετε περισσότερο και οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας.

 

Σκορπιός

Την τρέχουσα εβδομάδα, καλό θα είναι να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Στη συνέχεια, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα, που στο μέλλον, μπορεί να σας φανούν χρήσιμα. Ακόμη, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα έρθετε πιο  κοντά με καλά άτομα και οι δεσμευμένοι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπό σας, για να μην παραπονιέται.

 

Τοξότης

Αυτές τις μέρες, θα βάλετε για λίγο στην άκρη κάποιες κρίσιμες επαγγελματικές υποθέσεις, για να περάσετε περισσότερο χρόνο, με τους φίλους σας.Ακόμη, καλό θα είναι να γίνετε καχύποπτοι απέναντι σε κάποιες καταστάσεις κι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και οι δεσμευμένοι θα είστε δοτικοί, μέσα στη σχέση.

 

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, θα αγχωθείτε αρκετά, λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων.Στη συνέχεια, στην δουλειά θα παρουσιαστεί κινητικότητα  και όλο αυτό θα θολώσει κάπως την κρίση σας, γι ’αυτό πρέπει να προσέχετε. Ακόμη, όσο για τον αισθηματικό τομέα, από τη μια πλευρά, οι αδέσμευτοι θα βγείτε από το καβούκι σας και θα προσεγγίσετε αυτά τα άτομα, που σας ενδιαφέρουν! Ενώ, από την άλλη, οι δεσμευμένοι θα ρίξετε τους τόνους στην όλη σας επικοινωνία με το ταίρι σας.

 

 

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη όλα αυτά, που σας δυσκολεύουν την ροή της καθημερινότητάς σας. Παράλληλα με αυτό, θα έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας και θα διασκεδάσετε μαζί τους. Έπειτα, στον άξονα των αισθηματικών, οι αδέσμευτοι θα έχετε τονισμένο σεξαπίλ και οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας.

 

Ιχθύες

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα πιεστείτε από το εύρος των ασχολιών σας, μιας και δεν θα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.Ακόμη, σκόπιμο κρίνεται να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για την μετέπειτα πορεία των επαγγελματικών σας αρμοδιοτήτων, γιατί τίποτε δεν θα είναι ξεκάθαρο. Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, από τη μια πλευρά, οι αδέσμευτοι θα γίνετε καχύποπτοι με κάποια πρόσωπα, που θα σας προσεγγίσουν. Ενώ, από την άλλη, οι δεσμευμένοι θα απομακρυνθείτε κάπως από το ταίρι σας.

 

Βρες τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια, συγκρίνοντας ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 1000 online πρακτορεία.
back to top