Τι λένε τα άστρα γι' αυτή την εβδομάδα 19/9-26/9

Κάθε εβδομάδα οι ζωδιακές προβλέψεις απο το ΓΑΤΟΝΙ και την Ειρήνη Παπουτσάκη.

 

 

 
 

Κριός

Την τρέχουσα εβδομάδα, οφείλετε να πειθαρχήσετε σε ένα αυστηρό πρόγραμμα, για να φανείτε συνεπείς απέναντι στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Στη συνέχεια, με το να δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε αρμονικά με τα άτομα που σας περιστοιχίζουν, όλο αυτό θα φέρει αναστάτωση. Τέλος, όσο για το ερωτικό κομμάτι, από τη μια πλευρά, οι αδέσμευτοι θα δείτε πιο χαλαρά τα πράγματα. Ενώ, από την άλλη, οι δεσμευμένοι θα είστε θυμωμένοι με το ταίρι σας, καθώς δεν σας φέρεται όπως θα θέλατε.

Ταύρος

Την τρέχουσα εβδομάδα, μόνο αν πιστέψετε στον εαυτό σας, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, που θα προκύψουν στη δουλειά. Ακόμη, καλό θα είναι από πλευράς σας, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, ούτως ώστε να ανακάμψετε. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, από τη μια πλευρά, οι αδέσμευτοι θα κλειστείτε όλο και πιο πολύ στον εαυτό σας, για να βάλετε σε μια τάξη όλα αυτά που σας απασχολούν. Ενώ, από την άλλη οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, θα αναδείξετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και θα έρθετε πιο κοντά με νέα πρόσωπα. Παράλληλα με αυτό, στη δουλειά θα κουραστείτε αρκετά και θα θυσιάσετε τον ελεύθερό σας χρόνο, για την διευθέτηση κρίσιμων υποθέσεων. Έπειτα, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να εξασφαλίσετε μια αρμονική επικοινωνία, με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Αυτές τις μέρες θα βάλετε σε μια τάξη τη ροή της καθημερινότητάς σας, έτσι ώστε, να ανταποκριθείτε καλύτερα στις απαιτήσεις της δουλειάς. Στη συνέχεια, θα κάνετε νέα επαγγελματικά σχέδια, για να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Έπειτα, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα έχετε τονισμένο σεξαπίλ και οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις θεμιτές ισορροπίες, μέσα στη σχέση.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μιας και είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Στη συνέχεια, σκόπιμο κρίνεται να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, επειδή τίποτα δεν θα είναι ξεκάθαρο. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, από τη μια, οι δεσμευμένοι θα βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και θα αλλάξετε συμπεριφορά απέναντι στον άνθρωπό σας. Ενώ, από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γυρίσετε επόμενη σελίδα, επενδύοντας συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο.

Παρθένος

Την τρέχουσα εβδομάδα, όλα δείχνουν ότι προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας, καθώς θα ασχοληθείτε αρκετά με την διευθέτηση επαγγελματικών υποθέσεων. Ακόμη, καλό θα είναι να μην κάνετε επίσημες ανακοινώσεις, χωρίς να σκεφτείτε σοβαρά τις συνέπειες. Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, από τη μια πλευρά, οι αδέσμευτοι αναδεικνύοντας το ερωτικό σας προφίλ θα έχετε αρκετές κατακτήσεις. Ενώ, από την άλλη πλευρά, οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του συντρόφου σας.

Ζυγός

Αυτές τις μέρες, οφείλετε να φανείτε ψύχραιμοι και να μην πανικοβληθείτε, από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά να παλέψετε. Παράλληλα με αυτό, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε ορισμένες δυσκολίες, στη δουλειά. Ακόμη, σκόπιμο κρίνεται, να ρίξετε τους τόνους στην όλη σας την επικοινωνία με τους συνεργάτες, για να αποφύγετε τα χειρότερα. Τέλος, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι δεσμευμένοι θα συνειδητοποιήσετε ποια είναι τα αδύναμα σημεία της σχέσης και οι αδέσμευτοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, δεν θα είναι κι τόσο απλά τα πράγματα, καθώς θα δεχθείτε πίεση από το στενό σας επαγγελματικό περιβάλλον. Παράλληλα με αυτό, καλό θα είναι να ελέγξετε τα νεύρα σας, για να αποφευχθούν οι εντάσεις στην όλη σας επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα. Ακόμη, θα κλειστείτε όλο και πιο πολύ στον εαυτό σας, για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικότερα κάποιες καταστάσεις. Τέλος, στον ερωτικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα και οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας.

Τοξότης

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα πειθαρχήσετε σε ένα αυστηρό πρόγραμμα, για να βγείτε από το κλίμα του καλοκαιριού. Έτσι, κάτι τέτοιο θα σας κάνει παραγωγικούς στη δουλειά και θα σας τονώσει την ψυχολογία. Έπειτα, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα έχετε τονισμένο σεξαπίλ και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αιγόκερως Αυτή την εβδομάδα, δεν θα είστε και τόσο ευέλικτοι, μιας και θα κληθείτε να βάλετε σε μια τάξη ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής υφής. Ακόμη, καλό θα είναι να αποφύγετε τις επιπολαιότητες στην δουλειά, γιατί επικρατεί μια γενική ρευστότητα. Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα βγείτε περισσότερο έξω, για να διασκεδάσετε με φίλους και οι δεσμευμένοι, ενδέχεται να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπό σας.

Υδροχόος

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις θεμιτές ισορροπίες στον άξονα της επικοινωνίας, μιας και θα αισθανθείτε ότι, τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Γι’ αυτό, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ακρότητες, για να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ακόμη, θα κάνετε ό,τι μπορείτε στην δουλειά, για να ανακάμψετε και για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας. Τέλος, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι, με το να έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση, θα φλερτάρετε και οι δεσμευμένοι θα απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Ιχθύες

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και θα μεθοδεύσετε κατάλληλα τις κινήσεις σας στη δουλειά, για να διαπρέψετε. Στη συνέχεια, ενδέχεται να προβληματιστείτε, όσον αφορά τις εξελίξεις στο στενό σας επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί δεν σας ικανοποιούν κάποια πράγματα. Ακόμη, θα προσπαθήσετε να περιορίσετε τις σπατάλες, μιας και δεν το ευνοούν οι καταστάσεις. Τέλος, οι αδέσμευτοι θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του εαυτού σας και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σας.

Βρες τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια, συγκρίνοντας ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 1000 online πρακτορεία.
back to top