Τι λένε τα άστρα γι' αυτή την εβδομάδα 1/8-8/8

Κάθε εβδομάδα οι ζωδιακές προβλέψεις απο το ΓΑΤΟΝΙ και την Ειρήνη Παπουτσάκη.

 

 


Κριός
Την τρέχουσα εβδομάδα, θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και όλο αυτό θα σας βοηθήσει στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στη συνέχεια, θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας στον άξονα της καριέρας, για να ξεχωρίσετε! Έπειτα, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα εντυπωσιάσετε αρκετό κόσμο, χάρη στο τονισμένο σας σεξαπίλ και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα μέσα στη σχέση!
 
Ταύρος
Την τρέχουσα εβδομάδα, σκόπιμο κρίνεται, να δείτε τις καταστάσεις πιο χαλαρά, για να μην αγχωθείτε, καθώς δεν θα είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα στην καθημερινότητά σας. Στη συνέχεια, ενδέχεται να δυσκολευτείτε να βρείτε τις θεμιτές ισορροπίες στην επικοινωνία σας, με κάποια άτομα. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν και οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε αρμονικά με τον άνθρωπό σας.
 
Δίδυμος
Αυτές τις μέρες, θα βάλετε σε πρώτο πλάνο τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας, για να αποφύγετε την καταπίεση. Ακόμη, θα αναδείξετε το δυναμισμό σας, για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Τέλος, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες  που μπορούν να εξελιχθούν και οι δεσμευμένοι θα αναθεωρήσετε αρκετά, για το καλό της σχέσης.
 
Καρκίνος
Την τρέχουσα εβδομάδα, θα προσπαθήσετε να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στις προσωπικές κι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στη συνέχεια, θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας κατάλληλα, για να μην βγείτε εκτός προγράμματος. Έπειτα, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι θα πείτε ανοιχτά στον άνθρωπό σας όλα αυτά που σας ενοχλούν στην συμπεριφορά του.
 
Λέων
Αυτή την εβδομάδα, δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά , μιας και θα γίνετε διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας, για να αποφύγετε τις εντάσεις. Ακόμη, θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και θα προσπαθήσετε να καλυτερεύσετε την καθημερινότητά σας. Τέλος, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα περάσετε όμορφα τον ελεύθερό σας χρόνο με τους φίλους σας και οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τη φλόγα μέσα στη σχέση.  
 
Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα, θα δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ακόμη, θα αφήσετε πίσω σας τα άγχη και τις ανησυχίες και θα εστιάσετε στην επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.  Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα αφεθείτε σε ένα νέο φλερτ και οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας! 
 
Ζυγός
Την τρέχουσα εβδομάδα, οφείλετε στο να πειθαρχήσετε σε ένα αυστηρό πρόγραμμα, προκειμένου, να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Στη συνέχεια, με το να παρουσιαστεί κινητικότητα στην ροή της καθημερινότητάς σας, θα τρέχετε κι δεν θα φθάνετε, ούτως ώστε να ανταπεξέλθετε. Έπειτα, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές κατακτήσεις και οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας.
 
Σκορπιός
Αυτές τις μέρες, δεν θα έχετε αρκετά περιθώρια χαλάρωσης, μιας και θα κληθείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ακόμη, θα καταφέρετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας κι θα προωθήσετε τα σχέδιά σας, ούτως ώστε, να διαπρέψετε. Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα και οι δεσμευμένοι θα ρίξετε τους τόνους στην όλη σας την επικοινωνία με το σύντροφό σας.
 
Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα,  θα αφιερώσετε αρκετό από τον ελεύθερό σας χρόνο, σε δραστηριότητες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Στη συνέχεια, θα βάλετε τα δυνατά σας στη δουλειά, έτσι ώστε, να ανταποκριθείτε στις διάφορες προκλήσεις. Ακόμη, όσο για τον αισθηματικό τομέα, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι θα επωφεληθείτε, μιας και θα έχετε τονισμένο σεξαπίλ και ερωτική διάθεση! 
 
Αιγόκερως
Την τρέχουσα εβδομάδα, θα διαθέσετε αρκετό από τον ελεύθερό σας χρόνο για τις ανάγκες της δουλειάς. Παράλληλα με αυτό, με επιμονή και με υπομονή θα παλέψετε ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, κατά την διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Έπειτα, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα το ρίξετε έξω, για να αποφορτιστείτε και οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να βρείτε από κοινού με το ταίρι σας τις θεμιτές ισορροπίες, μέσα στη σχέση.
 
Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα, θα αλλάξετε κατά κάποιο τρόπο την τακτική που ακολουθούσατε στον άξονα της καριέρας, για να ανακάμψετε στο εγγύς μέλλον. Στη συνέχεια, θα βάλετε σε μια τάξη την ροή της καθημερινότητάς σας, για να τα προλάβετε όλα. Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, με το να έχετε τονισμένο σεξαπίλ, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι, θα ανανεωθείτε!
 
Ιχθύες
Αυτές τις μέρες, θα τρέχετε και δεν θα φθάνετε, μιας και θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις. Ακόμη, θα δυσκολευτείτε αρκετά στην δουλειά, καθώς άλλοι θα κινούν τα νήματα. Τέλος, στον ερωτικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα μέσα στη σχέση.
Βρες τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια, συγκρίνοντας ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 1000 online πρακτορεία.
back to top