Τι λένε τα άστρα γι' αυτή την εβδομάδα 15/08-22/08

Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 15/08-22/08

 

 

 

Κριός

Την τρέχουσα εβδομάδα, καλό θα είναι να φανείτε συνεπείς απέναντι στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να μην αφήνετε μισοτελειωμένες τις δουλειές.Στη συνέχεια, ενδέχεται να προκύψουν ασυνεννοησίες και εντάσεις στην όλη σας επικοινωνία, με τα κοντινά σας πρόσωπα. Ακόμη, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα δείτε πιο χαλαρά τα πράγματα και θα διασκεδάσετε περισσότερο. Ενώ, οι δεσμευμένοιδεν θα μείνετε ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά του συντρόφου σας.  

 

Ταύρος

Αυτές τις μέρες, θα συνειδητοποιήσετε, ότι ο ελεύθερός σας χρόνος συρρικνώνεται όλο και πιο πολύ. Άλλωστε,θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο, για να διεκπεραιώσετε κρίσιμες επαγγελματικές υποθέσεις, για να ανακάμψετε το συντομότερο. Ακόμη, όσο για τον αισθηματικό τομέα, από τη μια πλευρά οι αδέσμευτοι θα αναθεωρήσετε αρκετά, για να επωφεληθείτε στο μέλλον. Ενώ, από την άλλη οι δεσμευμένοι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον άνθρωπό σας!

 

 

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, θα αναδείξετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, προσεγγίζοντας νέα άτομα, ξεφεύγοντας έτσι από την ρουτίνα της καθημερινότητας.Στη συνέχεια, θα πάρετε τα πάνω σας από τις εξελίξεις στην δουλειά και συγχρόνως, θα κάνετε νέα σχέδια!Έπειτα, όσο για τον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να εξασφαλίσετε μια αρμονική επικοινωνία με το ταίρι σας, μέσα στη σχέση.

 

Καρκίνος

Την τρέχουσα εβδομάδα, ενδέχεται να δυσκολευτείτε να βρείτε τις θεμιτές ισορροπίες, ανάμεσα στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις.Έτσι, θα αγχωθείτε αρκετά, για να ανταποκριθείτε κυρίως στις απαιτήσεις της δουλειάς.Έπειτα, στον αισθηματικό τομέα, από τη μια πλευρά, οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε ανοιχτά αυτό το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει. Ενώ, από την άλλη, οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας, για να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα, μέσα στη σχέση.

 

Λέων

Κάπως μπερδεμένο σας βρίσκει, αυτή η εβδομάδα, αφού θα κληθείτε να ξεκαθαρίσετε αρκετές καταστάσεις, που εξακολουθούν να σας πιέζουν. Ακόμη, με το να δεχθείτε πίεση από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, θα βγουν προς τα έξω αρκετές από τις ανασφάλειες κι από τις ευαισθησίες σας.Γι’ αυτό, οφείλετε να σκεφτείτε λογικά και να μην παρασυρθείτε από τις αρνητικές σκέψεις. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι θα γίνετε περισσότερο στοργικοί με το σύντροφό σας.

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, καλό θα είναι να μεθοδεύσετε κατάλληλα τις κινήσεις σας σε όλους τους τομείς, για να μην βγείτε εκτός προγράμματος.Ακόμη, αρκετές θα είναι οι στιγμές, που θα σας κυριεύσουν το άγχος και η ανασφάλεια, για την εξέλιξη κάποιων σχεδίων.Τέλος, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και οι δεσμευμένοι, θα ρίξετε τους τόνους στην όλη σας επικοινωνία, με το ταίρι σας.

 

Ζυγός

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα τρέχετε και δεν θα φθάνετε, για να βρείτε λύσεις σε ορισμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζετε καθημερινά.Στη συνέχεια, θα κάνετε αρκετές υποχωρήσεις, πάνω σε θέματα, που σχετίζονται με τη δουλειά, για να μην διαταραχθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ακόμη, στον αισθηματικό τομέα, τόσο δεσμευμένοι, όσο κι αδέσμευτοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες, για να ανανεωθείτε ψυχολογικά, αφήνοντας πίσω τις αρνητικές σκέψεις.

 

Σκορπιός

Θα προβληματιστείτε αρκετά αυτή την εβδομάδα, μιας και δεν θα εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις, όπως υπολογίζατε. Παράλληλα με αυτό, θα αναθεωρήσετε αρκετά και θα βάλετε τον εαυτό σας πρώτο στη λίστα των προτεραιοτήτων σας. Έτσι ώστε, να μην αφήσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες, να σας κυριεύσουν. Ακόμη, στον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι θα αποκτήσετε νέους θαυμαστές και οι δεσμευμένοι θα τα θέλετε όλα δικά σας, μέσα στη σχέση.  

 

Τοξότης

Σε γενικές γραμμές, θα ηρεμήσετε, αφήνοντας πίσω τα άγχη, επειδή βλέπετε να αυξάνονται τα έσοδά σας. Στη συνέχεια, θα καταφέρετε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να αναδείξετε τα ταλέντα σας, στο στενό σας επαγγελματικό περιβάλλον.Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και οι δεσμευμένοι θα δείτε να φουντώνει σιγά-σιγά η φλόγα μέσα στη σχέση.

 

 

 

Αιγόκερως

Αυτές τις μέρες, θα σας απασχολήσουν κυρίως ζητήματα οικονομικής και επαγγελματικής υφής, που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν.Ακόμη, καλό θα είναι στην δουλειά, να κινηθείτε βάσει σχεδίου και να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας, για να αποφύγετε ορισμένες παγίδες.Τέλος, όσο για την ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα διευρύνετε τον κύκλο των κοινωνικών σας επαφών και οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας. 

 

Υδροχόος

Την τρέχουσα εβδομάδα, θα συνειδητοποιήσετε ποιοί είναι αυτοί, που σας νοιάζονται και ποιοί όχι.Στη συνέχεια, θα καταφέρετε αρκετά πράγματα, στον άξονα της καριέρας, αδιαφορώντας για τα εμπόδια, που θα συναντήσετε. Έπειτα, στα αισθηματικά σας, οι αδέσμευτοι θα αφεθείτε σε ένα νέο φλερτ και οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε αρμονικά, με τον άνθρωπό σας.

 

Ιχθύες                                  

Αυτές τις μέρες, θα ανακουφιστείτε από τις διάφορες εξελίξεις, που θα παρουσιαστούν. Στη συνέχεια,  με το να αυξάνονται τα έσοδά σας,όλο αυτό θα σας ανανεώσει, μιας και θα ανταποκριθείτε καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.Έπειτα, όσο για το ερωτικό κομμάτι, οι αδέσμευτοι δεν θα δείτε κάτι να αλλάζει και οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα, μέσα στη σχέση.

 

Βρες τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια, συγκρίνοντας ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 1000 online πρακτορεία.
back to top