Αντιμετωπίζεται πρόβλημα με τις ηλεκτρονικές σας συσκευές; Υπάρχει λύση!

Οι ηλεκτρονικές μας συσκευές κατά καιρούς παρουσιάζουν προβλήματα που οφείλονται σε προβληματικό ή κατεστραμμένο hardware. Το που θα εμπιστευθούμε τα αγαπημένα μας μηχανήματα δεν θα πρέπει να αποτελεί επιλογή “ρουτίνας”.

 

 

Η SATA είναι το επισκευαστικό κέντρο που έχει καταξιωθεί στην συνείδηση των καταναλωτών για την ποιότητα και την ταχύτητα που παρέχει στην επισκευή υπολογιστών. Στο υπερσύγχρονο εργαστήριο της, η εταιρία αναλαμβάνει υπεύθυνα, με ταχύτητα και αξιοπιστία την επισκευή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, του Laptop ή του Κινητού σας.

Οι εξειδικευμένοι, έμπειροι και διπλωματούχοι τεχνικοί της εταιρίας, καταρτίζονται διαρκώς και εκπαιδεύονται για να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε τεχνολογική πρόκληση που θα προκύψει.

Γίνεται χρήση ολοκαίνουργιων, άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής ανταλλακτικών, με σκοπό την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για εσάς. Με τα πιο εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτει η SATA, είναι σε θέση να αντεπεξέλθει και στις πιο δύσκολες και περίπλοκες βλάβες που πιθανόν να έχουν παρουσιαστεί.

Η SATA εστιάζει στην ποιότητα και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ο συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού, των άριστης ποιότητας ανταλλακτικών, του σύγχρονου εργαστηρίου, της εμπειρίας και των αρχών της εταιρίας, επιτρέπει την παροχή άριστης τεχνικής υποστήριξης και απόλυτα ποιοτικών υπηρεσιών στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Βασικό πλεονέκτημα, ο απαράμιλλος συνδυασμός ποιότητας και απόλυτα ανταγωνιστικών τιμών σε κάθε επισκευή μας.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως δεν θα ξεφύγετε ποτέ από το διαθέσιμο budget. Αμέσως μετά τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο, ο τεχνικός που έχει αναλάβει την φροντίδα του υπολογιστή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας ενημερώσει αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά της βλάβης καθώς και για το τελικό κόστος της επισκευής.

Οι επισκευές γίνονται πάντα και μόνον μετά την έγκριση του πελάτη!

Σας παραθέτουμε τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και την  διευθύνση της εταιρίας:

  1. Μπονιαλή 25, Χανιά ΤΚ 73134
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 28210 - 28.4.66
    Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όταν λοιπόν χρειαστείτε service, επικοινωνήστε με την SATA. Με την εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό της και την αξιοπιστία του brand “SATA”, να είστε σίγουροι πως θα έχετε υποδειγματική εξυπηρέτηση.

Βρες τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια, συγκρίνοντας ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 1000 online πρακτορεία.
back to top