Νεογέννητο Μωρό μοιάζει σαν Πορσελάνινη Κούκλα. 5 Χρόνια Αργότερα, Σοκαρισμένοι οι Γιατροί δεν Μπορούν να Εξηγήσουν πως…

Νεογέννητο Μωρό μοιάζει σαν Πορσελάνινη Κούκλα. 5 Χρόνια Αργότερα, Σοκαρισμένοι οι Γιατροί δεν Μπορούν να Εξηγήσουν πως…

Η Emma και ο Scott Garside ήταν ενθουσιασμένοι όταν έμαθαν ότι περίμεναν κοριτσάκι. Η εγκυμοσύνη της Emma κυλούσε ομαλά, και δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αλλά όταν γεννήθηκε η Charlotte το 2007, όλοι έμειναν σοκαρισμένοι.

 

 

Αν και η Emma κυοφόρησε την Charlotte για σχεδόν 36 εβδομάδες, η νεογέννητη Charlotte είχε το μέγεθος ενός πρόωρου μωρού που είχε γεννηθεί 16 εβδομάδες νωρίτερα. Έμοιαζε με «πορσελάνινη κούκλα», με παράξενο πρόσωπο και μαύρα μάτια.

Στη συνέχεια, ήρθε η ιατρική γνωμάτευση των γιατρών. Η Charlotte γεννήθηκε με μια μορφή νανισμού, που ήταν τόσο σπάνια, που δεν είχε ακόμα ιατρικό όνομα. Η πάθηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά η ανάπτυξή της, να έχει προβλήματα να τραφεί και να έχει εγκεφαλικές ανωμαλίες.

Οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς ότι η Charlotte, πιθανόν δε θα ζούσε πάνω από ένα χρόνο. «Έμοιαζε ότι αν τη σηκώσεις, θα σπάσει στα δύο,» εξομολογείται η μητέρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, που ανέβηκε στο YouTube το 2013, θα ανακαλύψετε τι συνέβη στην Charlotte μετά τη γέννησή της. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αυτό το κοριτσάκι στη συνέχεια διέψευσε τους πάντες! 

Βρες τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια, συγκρίνοντας ΔΩΡΕΑΝ πάνω απο 1000 online πρακτορεία.
back to top