Ποιος είναι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης που έχει περιουσία 52,6 εκατ. ευρώ

 

Έξι μήνες και δύο ημέρες μετά ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο 53χρόνος επιχειρηματίας από την Κρήτη είναι ξανά ελεύθερος μετά από το αίσιο τέλος της απαγωγής του. Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν επάνω στο αστυνομικό σκέλος της υπόθεσης όμως αξίζει ένας προβολέας να φωτίσει και την επιχειρηματική δράση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αυτοί είναι οι μισθοί αρχιερέων, μητροπολιτών και επισκόπων

Το νέο ειδικό μισθολόγιο των αρχιερέων και επισκόπων δόθηκε στη δημοσιότητα, όπως ορίζεται από το νέο σχέδιο νόμου με τίτλο “Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις”.

Οι μπίζνες του «αυτοκράτορα Πάκι» και η μαφία των κινητών στην Ομόνοια

Τον περασμένο Οκτώβριο, μία πληροφορία που αφορούσε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Ομόνοια έφθασε στον 13ο όροφο της ΓΑΔΑ. Ενας άγνωστος άντρας τηλεφώνησε ανώνυμα στους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας και κατήγγειλε ότι το επίμαχο κατάστημα εξέδιδε παράτυπες αποδείξεις, χωρίς να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες.

Subscribe to this RSS feed